De toepasbaarheid van uw BIM realiseren

BIM kennisdiensten

 

Onze ervaren adviseurs sturen op een duurzame en betrouwbare inrichting van de informatie levensloop van uw bezittingen en de bijbehorende belangen (de assets van uw organisatie). Sinds 2004 zijn we niet alleen specialist op het gebied van open informatie standaarden van BIM, GIS en online oplossingen; onze kracht is om deze informatie standaarden te combineren met uw sectorstandaarden, waarbij we rekening houden met uw organisatie standaarden (veelal bepaald door uw huidige ICT oplossingen).

 

Ons focus ligt op informatie beheer van onroerende goederen; onze open BIM hebben we een focus op gebouwen, maar de gebouwde omgeving (kavels etc) behoren daar zeker ook toe.

 

Oadis weet hoe grootschalige (en vaak complexe) BIM modellen georganiseerd moeten worden om een betrouwbare en schaalbare inzet van BIM binnen uw werkprocessen te borgen. 

 

Omdat belangrijk is om draagvlak en succes in alle lagen van uw organisatie of (project)team te creëren, kan Oadis u helpen op strategisch, tactisch en operationeel niveau:

  • Visievorming, implementatie en uitvraag
  • Organiseren en kwaliteitshandhaving
  • Online ontsluiting en rapportages

Oadis stelt de belangen van uw organisatie centraal en realiseert zich

 

 

Cadvisual Benelux BV

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden
 

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 (0) 85 130 23 40

Email: info@cadvisual.com 

 

KVK: 17168285

BTW nr. NL814197255B01

Bank: NL60ABNA0465255809