UItnodiging aan medewerkers van woningcorporaties en andere maatschappelijke vastgoedeigenaren

BIM in Beheer Opleiding

Met BIM kennis van uw bezit

BIM is een slimme basis voor gestructureerde vastgoed data: vrijwel alle aan de 'gebouwde omgeving' gerelateerde gegevens én documenten zijn via BIM te organiseren. Met BIM gebaseerde werkprocessen creëert betrouwbare gegevens, mede omdat deze visueel onderbouwd zijn met interactieve 3D representaties.

 

Kennis van BIM geeft (zelf)vertrouwen
BIM voor woningcorporaties werkt het beste door gegevens te integreren via open informatie processen en standaarden zoals CORA/VERA en IFC, maar ook met open data van BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) en kadaster. Deze opleiding leert hoe u kunt sturen op de voor u benodigde gegevens en BIM kwaliteit. Als lid van de Aedes BIMwerkgroep woningcorporaties is Oadis de adviseur en co-auteur van de 3-luik 'BIMvisie', 'BIMleidraad' en 'BIMprotocol' met bijpassende 'informatie levering specificatie (ILS)'. Oadis BIM proces adviseurs deelt graag haar visie en ervaring over deze BIM handreiking en het gebruik van open (BIM) standaarden met medewerkers van woningcorporaties. 
 
Regie over uw eigen BIM(visie)
De opleiding is erg praktijk gericht: wat we u leren demonstreren we ter plekke én u kunt alles zelf ook 'hands on' ervaren. Na deze opleiding kunt zelf uw mening vormen over de kwaliteit en toepasbaarheid van BIM modellen en zult u een sterke gesprekspartner zijn bij de visievorming over BIM binnen uw organisatie maar ook bij de inhoudelijke communicatie met bijvoorbeeld marktpartijen als architecten, aannemers en advies- of tekenbureaus. 
 
Speciaal voor woningcorporaties
Tijdens het hele opleidingsprogramma werken samen met u op een praktijk gerichte wijze: gedurende de opleiding hoeft u niet te investeren in BIM beheer software, want die is inbegrepen. Dit is geen teken- of 3D BIM modelleer software, maar de online BIM informatie beheer oplossing BIMcartotheek en andere (n.t.b) daaraan gekoppelde oplossingen zoals apps, MJOB of vastgoed informatie rapportagesystemen. U zult daarmee leren hoe uw vastgoed informatie in BIM te verwerken is en hoe uw hele organisatie daar ook gebruik van kan maken. Omdat alle lesstof en praktijkvoorbeelden altijd op basis van open BIM standaarden gebeuren, zijn uw opgedane BIM kennis én de toegepaste BIM modellen volledig onafhankelijk van elke BIM software of marktpartij (dus óók van ons zelf!).
 
Praktijkgerichte BIM opleiding
Bijzonder aan deze opleiding is dat u op dezelfde basis een praktijkproject van uw organisatie ook mag aandragen! Aansluitend op elke les is een vrijblijvend en gratis vragenuur ingepland door Oadis BIM proces adviseurs om u persoonlijk inhoudelijk advies te geven over uw BIM vraagstuk. 
Zo brengt u uw kennis direct in de praktijk!

Lesprogramma 2017
Het tweewekelijkse lesprogramma van de 'BIM in Beheer opleiding' bestaat uit 11 dagdelen trainingHet lesprogramma is gebaseerd op de onderwerpen zoals u kunt zien in de gratis door Oadis aangeboden BIMpraktijk sessies.

TIP:

Aan wie is deze opleiding gericht: 
  • Vastgoed beheerders
  • Informatiemanagers
  • Opzichters
  • Projectleiders
  • Vastgoedcontrollers en assetmanagers
  • Vastgoedontwikkelaars
Maar ook voor collega's en andere stakeholders
BIM werkt beter bij breder draagvlak in de organisatie. We zullen daarom, met praktijkgerichte gastdocenten als keynote spreker, themalessen inplannen zodat het uw collega's ook een keer een passende les kunnen bijwonen: van uw afdeling (of juist een andere afdeling), het management, uw buitendienst én zelfs de marktpartijen waar u mee werkt! 
 
Afsluitend BIM in Beheer Seminar!
We sluiten de opleiding af met een BIM kennis seminar waar u nog een keer al uw stakeholders mag uitnodigen om ze mee te nemen in uw visie ontwikkeling! U mag als deelnemer van de opleiding (vrijwillig ;) een presentatie houden om uw 'lessons learned' te delen en we reiken u een leuke herinnering uit. 
 
Locatie
De opleiding vindt plaats in ons trainingscentrum te Uden (Protonenlaan 2A). 
 
Zo bent u klaar(gestoomd) om met BIM te werken en kunt u uw omgeving inspireren om mee te gaan (bimmen)!
 

Schrijf in en wij informeren u

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Cadvisual Benelux BV

 

Bezoekadres: 

Protonenlaan 2, 5405NE, Uden
 

Postadres:

Postbus 570, 5400AN, Uden

 

Tel: +31 (0) 85 130 23 40

Email: info@cadvisual.com 

 

KVK: 17168285

BTW nr. NL814197255B01

Bank: NL60ABNA0465255809